Sådan kan du lave den perfekte sommerdate

Sådan kan du lave den perfekte sommerdate

Sommer, sol og dating. Kan det blive meget bedre end det? Er det første date som dig og den heldige skal på, så gælder det om at lave et mindeværdigt førstehåndsindtryk. En ting er, hvad man måske skriver om online, men når man fysisk mødes, så er det for det meste helt anderledes. Derfor gælder det om at sørge for at det er en god første date. Læs med her.

Gode råd til daten

Når det kommer til at finde ud af, hvad I skal lave på daten eller, hvor den skal foregå, så er det en god idé på forhånd at vide lidt om hinanden. Hvilke interesser har den anden part? Er der nogen hints der hentyder til, hvilket slags mad daten holder af? Disse ting kan være gode at finde ud af inden, at man bare kaster sig ud i at invitere daten ud for at spise fisk, hvis vedkommende ikke kan lide det.

Sommer dates

Når vejret er med jer og det er sommer udenfor, så er der mange muligheder i forhold til jeres første date. Et godt tip er at pakke en kurv med lækkerier og vin og så tage på stranden. Bed daten om at tage badetøj med, uden at sige, hvor I skal hen. Du kan med fordel tage strand aktivitets ting med, såsom beachvolleygrej fra Park & Sun. Måske du skulle tage en spand med, for at lege børn i igen og bygge et sandslot. Spanden kan med fordel også bruges til kolde drikkevarer.

Udover strand og restaurant, kan du også se, hvilke slags anderledes oplevelser I kan komme på. Måske er der nogle bådture, adrenalin ture eller andet, som din date vil synes om. Det handler dog lige om at finde ud af lidt omkring personen inden den første date, i forhold til interesser.