Sådan forbereder du dig på den første date

Sådan forbereder du dig på den første date

Det er altid lidt nervepirrende, når man skal på en date for første gang. Hvad enten man har prøvet det før eller det er første gang, så er det jo anderledes når det er med en ny date. Er det dig som skal stå for planlægningen, så har du måske lidt af et projekt foran dig. Læs her, hvordan du kan forberede daten.

1. Den perfekte date

Man skal måske passe på med at sætte forventningerne for højt. Måske er man lidt af en perfektionist når det kommer til at planlægge daten, men man skal også passe på det ikke bliver alt for ekstravagant. Prøv så vidt muligt at finde ud af, hvad din date godt kan lide på forhånd. Så er det nemmere at planlægge dagen. Køb eventuelt noget nyt tøj, hvis du ikke helt har noget som du synes er passende. Du kan for eksempel finde nye strømper eller sokker på socks4less.dk.

2. Få styr på alt andet inden daten

Har du nogle gøremål, som du skal tage dig af, så er det en god idé at få styr på dem inden at du skal på date. På den måde, er det nemmere at slappe af og bare nyde at være i nuet sammen med den udkårne date. Det kan være du ejer din egen virksomhed og du lige skal tage dig af nogle ting i den forbindelse. For eksempel linkbuilding eller andet i forhold til markedsføringsdelen i virksomheden. En stresset date er måske ikke det allerbedste indtryk.