Sådan afholder du en god første date

Sådan afholder du en god første date

Første date er altid en anelse nervepirrende da man sjældent ved hvad man skal forvente. Det er også her at førstehåndsindtrykket kan blive altafgørende for den videre udvikling, hvorfor en god date kan være altafgørende. Nedenstående kan du derfor læse en række tips og tricks til at afholde en god første date.  

Har du før været på date, kender du måske til den spirende fornemmelse lige inden, hvor sommerfuglene mærkes i maven og nervøsiteten afspejler sig i dine svedige håndflader. Det er ganske naturligt, og uanset om du er en øvet dater eller ny på området, vil følelsen oftest opstå. Følelsen opstår, fordi vi ønsker at gøre et godt indtryk og vise os fra vores bedste side. Alt dette hjælper vi dig med.  

Arranger en date ud fra fælles interesse 

Skal du arrangere en date, kan det være en fordel at finde på noget, hvor i har en fælles interesse. Er i begge sportsentusiaster og fan af fodboldholdet FC Barcelona, kan det være oplagt at se en kamp sammen. Yderligere kan du invitere den eventyrlystne ud på klatring og den historiskinteresserede på museum. Da interessefeltet er det samme, vil i også automatisk have mere at snakke om, og derved undgå pinlig tavshed undervejs.  

Overrask 

Der er ikke noget bedre end at overraske på en date. Dette viser at du har lagt tanke bag, og samtidig kan det være med til at sætte nye samtaleemner i gang. Medbring en række sjove gadgets som kan tilføje et ekstra sjovt pift til daten, og du er sikker på at efterlade et særpræget indtryk. Du finder et stort udvalg af sjove gadgets på siden her.  

Vær dig selv 

Det vigtigste under en date er, at man kan formå at være sig selv. Det er på denne måde at man lærer hinanden bedst at kende, og ved at vise sig fra sin sande side fra start, giver du også et ærligt indtryk af hvem du er som person.