Gå på date med styr på økonomien

Gå på date med styr på økonomien

Det er så uendeligt vigtigt for os at finde kærligheden. Den, der bare en gang har forelsket sig til op over begge ører, og været ude på den flyvetur det er, ved hvor fantastisk forelskelse kan være. Det siges, at man mister jordforbindelsen, og at hjernen befinder sig i en tilstand af sindssyge, men man kunne ikke være mere ligeglad, når amorinerne først huserer i hjertet på en. Hvem gider at søge jordforbindelse, når man befinder sig højt oppe i de lyserøde skyer med sin elskede?

Derfor kommer der lige et godt råd. Inden du forelsker dig, så sørg lige for at få betalt dine regninger og klaret dine deadlines på jobbet. Og har du investeret i aktier, så smut lige ind på aktieskole.com/aktieanbefalinger og ret dine investeringer til, så det kan være selvkørende et pænt stykke tid. Vask dit tøj og gør huset rent og husk at slå græsset, inden du falder pladask for din kommende partner. For er du først faldet, så glemmer du alle disse ting. Det kan betale sig at gøre sin forarbejde.

Penge er vigtige

Mens du svæver på de lyserøde skyer, så kan det være, at dine aktier stiger, og at der venter et flot afkast, når du en dag returnere til jorden. Det er jo meget godt, at der er styr på økonomien, når man slipper jordforbindelsen og smutter en tur i himlen med sin elskede. Og er du heldig, så kan dine aktier måske finansiere et lille eventyr med din soulmate.

For det skulle jo nødigt gå galt. Der er jo visse risici forbundet med investering i aktier. Det må helst ikke ske, at du taber for mange penge, mens du har travlt med at være forelsket. Sørg for at have styr på det hele, så du trygt kan lette fra jordens overflade med din elskede. Hvor svært kan det være at time sin forelskelse?

Den store gevinst

Mange investorer jagter den store gevinst. Derfor sætter de ofte penge i risikable aktier, for det er der, der er størst chance for gevinst, hvis alt går godt. Desværre er der tilsvarende stor risiko for et tab, hvis det ikke går som forventet.

Derfor er det altid fornuftigt at spille på både gynger og karruseller, så man får spredt sine investeringer lidt ud. Har man satset alt på et bræt og det ikke holder, så har man også mistet det hele.